Fransförlängning

Inför behandling: 

För att stylisten ska kunna utföra ett så hållbart resultat som möjligt så är det bra att undvika oljebaserade produkter runt ögonen innan din behandling som t.ex ögonkräm och smink. Att föredra är att du är helt osminkad. 

Tekniker - Singel eller volym? 

Klassiska singelfransar: Singelfransar sätts en och en på varje frans och ger en mascara look. Hur mycket/lite fransar man får är beroende på hur mycket egna fransar du har. Singelfransar ger överlag ett mer naturligt resultat än volymfransar. 

Volymfransar: Volymfransar är tunnare än singelfransar och sätts i små buketter. Det ger ett mer fluffigt och mjukt resultat och går att få både naturligt och väldigt fylligt. Resultatet är inte beroende på hur mycket egna fransar du har, utan hur många fransar man sätter i varje bukett. Har du inte så många naturlig fransar eller glapp rekommenderar vi volym före singel. 

Skötselråd: 

  • Du bör vänta 12h med att få vatten på fransarna så att limmet får härda ordentligt. 
  • Undvik produkter som innehåller olja, siliconer eller propylen glykol. 
  • Försök att inte sova på fransarna. 
  • Dra, pilla och gnugga inte ögonen. 
  • Tvätta dina fransar med fransschampoo minst 1 gång per dag. Helst morgon och kväll. Svep med fingret runt ögonen och låt schampot komma in i rötterna och skölj bort. 

Vi rekommenderar att man kommer tillbaka för påfyllning av fransarna var 3-5 v. Hållbarheten är beroende av hur snabbt dina egna fransar lossnar då en naturlig frans endast sitter upp till 8 v.